SCANDALOS! Un inspector de mediu a fost ATACAT de culegătorii de ghiocei (VIDEO NECENZURAT)

Embed:

Pe o reţea de socializare au fost publicate imagini video din care se vede cum un inspector de mediu a fost înjurat şi agresat de nişte culegători de ghiocei.

"Din start îmi cer scuze pentru plasarea imaginilor video necenzurate, dar prin aceste imagini vrem să arătăm cetăţenilor prin ce umilinţe trec inspectorii de mediu în lupta pentru ocrotirea mediului înconjurător dar şi cât de degradaţi în exprimare şi acţiuni pot fi unii concetăţeni de-ai noştri în timp ce încalcă legea. În acelaşi timp fac apel la toţi oamenii de bună credinţă să nu cumpere plante incluse în Cartea Roşie, astfel participând indirect la dispariţia acestora, lipsind următoarele generaţii de frumuseţea acestor plante", a scris pe pagina sa de pe o reţea de socializare Şeful Inspectoratului Ecologic de Stat, Valeriu Nani.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu