Scandal uriaş. Un bărbat a fost prins gol pușcă, într-o parcare (FOTO)

Scandal uriaș! Un șofer de TIR a fost surprins complet dezbrăcat, într-o parcare din preajma Parisului și imaginile au ajuns imediat pe Facebook, stârnind un val de reacții!

Imaginea a fost publicată inițial pe grupul Viață de Camionagiu și ulterior a fost distribuită și pe alte grupuri. Fotografia suprinde pe șoferul de TIR român care, fiind gol pușcă, se spală lângă camion.

Colegii de breaslă nu au părut să fie prea încântați, căci au urmat sute de distribuiri și comentarii critice la adresa bărbatului care a rămas în costumul lui Adam pentru a face un duș improvizat. Printre mesajele negative au fost și oameni care nu au privit cu ochi critici incidentul, considerând că șoferul de TIR care se spală într-o parcare încearcă, cel mai probabil, să facă economie și să nu dea banii pe un duș în Franța.

Așadar, fotografia cu bărbatul gol a împărțit tabăra camionagiilor în două.

Walter este un alt şofer care a comentat şi într-un anumit fel a tras o concluzie la toată situaţia:  "Ca de obicei, în dezbinarea noastră cea de toate zilele , românii se împart în două, în acest caz intre ...goi și îmbrăcați...Și totul pentru 3 euro, un duș.", informează cei de la observator.tv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu