Scandal uriaş în Formula 1. Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon

Embed:
Scandal uriaş în Formula 1! Pilotul echipei Red Bull Racing, Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon după ce francezul de la Force India l-a acroşat în momentul în care olandezul se pregătea să îl depăşească pe pilotul aflat în urmă cu un tur.

La finalul cursei, Verstappen a mers la standuri pentru a-i cere socoteală francezului. Cei doi au avut un schimb dur de replici, iar olandezul l-a îmbrâncit de mai multe ori pe pilotul de 22 de ani.

Verstappen se afla pe primul loc în Marele Premiu al Braziliei, de la Interlagos, în turul 44, când a avut loc incidentul. După ce a fost acroşat, pilotul lui Red Bull a continuat cursa,dar nu a mai putut recupera prima poziţie şi s-a clasat la final pe locul secund.

Verstappen nu a rămas nesancţionat după acest incident. Comisarii Federaţiei Internaţionale de Automobilism l-au sancţionat pe pilotul Red Bull cu două zile de muncă în interes general, pe care trebuie să le efectueze în următoarele şase luni.

Marele Premiu al Braziliei, penultima etapă a sezonului de Formula 1, a fost câştigat de Lewis Hamilton, care i-a asigurat echipei Mercedes un nou titlu mondial la constructori.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu