Scandal uriaş în Austria. Ce gest a făcut ministrul austriac de Externe, în fața lui Vladimir Putin (VIDEO)

Embed:

Reverenţa făcută de ministrul austriac de Externe, Karin Kneissl, la popria nuntă, după dansul cu Vladimir Putin, a declanşat un uriaş scandal în Austria, informează libertatea.ro.

O înregistrare promovată de Russia Today (postul de televiziune rusesc pro-Kremlin) o arată pe Karin Kneissl f[când o reverenţă profundă în faţa lui Vladimir Putin, la finalul dansului cu preşedintele rus. Gestul este controversat mai ales dacă se ţine cont de faptul că Austria exercită în prezent preşedinţia prin rotaţie a Consiliului UE.

"Cum poate un ministru de externe să fie atât de puţin de profesionist încât să producă imagini care arată cum se apleacă în faţa lui Putin?", se întreabă publicistul Robert Mizik.

"O fotografie care ilustrează cum autocratul rus le face pe marionetele sale să danseze", adaugă un internaut.

Momentul reverenței poate fi văzut de la minutul 1:20:

"O diplomaţie de dans şi de nuntă, impregnată de politeţe, cordialitate şi bune maniere: Austria nu putea fi mai bine reprezentată", a apreciat el pe Facebook, reamintind cum Karina Kneissl (53 de ani) a frecventat prestigioasă şcoala de dans vieneză Elmayer.

Karin Kneissl s-a căsătorit cu omul de afaceri Wolfgang Meilinger. Ea l-a invitat la nuntă pe președintele Rusiei, care a venit la muncă cu 10 membri ai unui cor tradiţional rusesc, prestația acestora fiind cadoul său de nuntă pentru Karin Kneissl, au spus vineri mai multe surse.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu