SCANDAL şi BĂTAIE ca în filmele de acţiune la miez de noapte în Capitală. Un cuplu a atacat angajații unui serviciu de securitate (VIDEO)

Embed:
Alcoolul i-a jucat feste unui cuplu din Capitală noaptea trecută. Totul s-a întâmplat în sectorul Botanica, când șoții au atacat doi angajați ai unui serviciu de securitate. La fața locului au intervenit de urgență polițiștii Batalionului de Reacționare Operativă.

Martorii spun că cei doi soți au devenit agresivi după ce au consumat alcool în exces:

"De la băutură, asta-i drept, asta-i de la băutură".

Agresorii au fost duși la Inspectoratul de Poliție Botanica pentru audieri, însă și aici nu şi-au putut stăpâni emoţiile:

"Noi am fost la discotecă, ne-am distrat, am servit.
- Vă dau foc.
- Voi ați venit și l-ați luat pe dânsu cu ce ocazie? Nu mă iei tu pe mine într-o parte".

"Deplasându-ne la fața locului am observat în fața localului un grup de persoane, două dintre care aveau un comportament agresiv. Una din ele a lovit cu pumnul în piept pe un agent de pază Bercut. Încercând să calmăm spiritele, am intervenit, însă aceasta a manifestat comportament agresiv în adresa noastră, de aceea noi am intervenit în forță", a declarat Roman Malîi, inspector inferior al Batalionului de Reacționare Operativă

Tot noaptea trecută, două tinere s-au luat la bătaie într-un local din Capitală. În consecință, una dintre ele a leşinat, iar polițiștii i-au acordat primul ajutor până la sosirea medicilor. Fata a fost transportată la spital.

Pentru acţiunile lor, agresorii se vor alege cu amenzi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu