SCANDAL şi AMBUTEIAJ pe o stradă din Chişinău, după ce un automobil s-a lovit cu un troleibuz

Embed:

Un accident rutier cu implicarea unui troleibuz s-a produs în această dimineaţă, în sectorul Buiucani al capitalei. Femeia care se afla la volanul troleibuzului spune că vinovat de producerea accidentului este şoferul automobilului, care nu a respectat distanţa. Din nefericire, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului. 

Coleziunea s-a produs la intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Vissarion Belinski. Şoferiţa de la volanul troleibuzului de pe linia 4 susţine că a oprit pentru că una dintre coarnele vehiculului s-a desprins de pe firele de electricitate şi atunci s-a produs impactul

"Troleibuzul stă drept, el s-a lovit din partea stângă. Noi eram la verde, el a vrut să se strecoare să meargă la stânga, dar nu a reuşit. El trebuia să respecte distanţa", a spus șoferul troleibuzului, Veronica Lazu. 

Şoferul automobilului respinge acuzaţiile.

"Troleibuzul a început să vină la vale, eu am dat la vale, camera va arăta. Am dat doi metri la vale. troleibuzul vine, eu nu am mai putut să fac nimic, pentru că el m-o strâns. Dacă eu nu respectam din urmă distanţa, înseamnă că eu eram aici lovit, dar se vede că eu stăteam pe loc şi troleibuzul a venit la vale", a declarat șoferul automobilului, Mihail Guzun.

Taxatorul troleibuzului spune că, în momentul producerii impactului, în interior erau aproape 30 de pasageri. Niciunul nu a avut nevoie de ajutorul medicilor.

"Era plin, scaunele erau pline şi în picioare erau. Cum au reacţionat pasagerii? Nu s-au speriat, încă spuneau că cel din urmă a lovit."

Potrivit martorilor, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul de la volanul automobilului:

"Eram în local şi am văzut semnal bătea. Când am ieşit afară era poliţia. Se certa şoferul cu conductorul."

"Cred că e acesta cu maşina e de vină, după toate regulile care le ştiu eu."

Din cauza accidentului, s-a format ambuteiaj.

Potrivit Regiei Transport Electric, de la începutul anului, peste 43 de troleibuze au fost implicate în accidente rutiere, iar 20 din acestea s-au produs din vina şoferilor de troleibuz. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili şi în acest caz cine este vinovat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu