Scandal sexual la nivel înalt: Un parlamentar britanic, acuzat că a violat şapte bărbaţi VIDEO

Embed:

Parlamentarul conservator Nigel Evans a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Comunelor, după ce a fost acuzat de mai multe infracţiuni, printre care agresiune sexuală, abuz sexual şi violarea a şapte bărbaţi, informează Jurnalul.ro.

Evans este acuzat de opt infracţiuni, datând din perioada 2002-2013, potrivit Crown Prosecution Service din Londra. Parlamentarul, în vârstă de 55 de ani, neagă acuzaţiile, considerându-le "nefondate". El a declarat că va continua să lucreze pentru a-i reprezenta în Parlament pe alegătorii săi din colegiul Ribble Valley din Lancashire.

"Vreau să-i asigur pe toţi că îmi voi apăra cu fermitate nevinovăţia", a declarat Evans.

Parlamentarul conservator este acuzat de două abuzuri sexuale, comise în perioada 1 ianuarie 2002 - 1 ianuarie 2004, cinci cazuri de agresiune sexuală, comise în perioada 1 ianuarie 2009 - 1 aprilie 2013, şi presupuse violuri împotriva a şapte victime, datând din perioada 29 martie - 1 aprilie 2013.

Evans urmează să compară în faţa instanţei pe 18 septembrie. În 2010, Evans a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Comunelor din Marea Britanie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu