SCANDAL rasial în SUA! Coşmarul trăit de o femeie de culoare timp de opt zile

Kamilah Brock, în vârstă de 32 de ani, este bancher şi a declarat că poliţiştii au tras-o pe dreapta în Harlem, în timp ce staţiona la semafor şi au întrebat-o de ce nu ţine mâinile pe volan. Femeia le-a spus că a oprit la semafor şi a dansat puţin pe ritmul muzicii din maşina sa. Poliţiştii au coborât-o din BMW şi au dus-o la o secţie, unde a fost ţinută câteva ore, înainte să fie eliberată fără acuzaţii, scrie independent.co.uk.

Oamenii legii i-au spus lui Kamilah că îşi poate recupera maşina, un BMW 325Cl fabricat în anul 2003, în următoarea zi. Când a venit să-şi ia autoturismul, poliţiştii nu au crezut că ea este proprietara de drept.

"Am simţit că, din momentul în care am spus că am un BMW, am fost considerată o mincinoasă. Mi-au pus cătuşele şi mi-au zis că mă duc la maşina mea, dar m-au transportat într-o ambulanţă, la spital", a povestit tânăra.

Tânăra de culoare a fost dusă la spitalul pentru pacienţi cu boli psihice din Harlem, unde, potrivit avocatului ei, medicii au dezbrăcat-o complet şi i-au administrat sedative puternice.

Femeia a stat opt zile în spital şi asistenţii au încercat să o convingă pe Brock "să nege că BMW-ul este al ei, că este bancher şi preşedintele Barack Obama este unul dintre followerii ei de pe Twitter".

Toate aceste lucruri sunt însă adevărate.

"Am fost privită ca o mincinoasă", a povestit femeia.

Potrivit avocatului doamnei Brock, Michael Lamonsoff, femeia nu a suferit niciodată de probleme psihice. "Dacă o femeie albă ar fi venit să-şi recupereze BMW-ul confiscat de poliţie, ar fi devenit victima poliţiştilor?", a întrebat avocatul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu