SCANDAL POLITIC la Casa Albă! Sessions se RETRAGE din anchetele privind rolul Rusiei în alegerile din SUA

Embed:

Un nou scandal politic de proporții la Casa Albă. Procurorul general al Statelor Unite, Jeff Sessions, și-a anunțat retragerea din orice anchetă privind rolul Rusiei în alegerile din SUA după ce s-a aflat că a vorbit cu ambasadorul rus la Washington în plină campanie electorală.

Oficialul american se apără și spune că discuțiile nu s-au referit la alegerile prezidențiale americane.

"Am avut câteva discuții, dar nu îmi aduc aminte să fi vorbit despre campanie în mod special. Nu poate fi vorba despre orice fel de coordonare a eforturilor sau de a acționa în mod ilegal", a precizat procurorul general al SUA.

Jeff Sessions și ambasadorul rus Serghei Kisliak au discutat cu ușile închise cu ocazia convenției naționale a Partidului Republican din iulie 2016. În aceeași perioadă și alți apropiați de-ai actualului lider de la Casa Albă, printre care și ginerele său, Jared Kushner, au avut discuții cu oficialul rus.

Donald Trump neagă însă orice implicare și și-a anunțat susținerea necondiționată pentru Jeff Sessions. Legăturile cu Serghei Kisliak l-au costat deja postul pe Michael Flynn, consilierul pentru securitate națională desemnat de Trump. 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu