SCANDAL PE STADE DE FRANCE. În locul imnului Albaniei, a fost intonat imnul Andorrei

Embed:
Scene incredibile la meciul dintre echipele naţionale de fotbal ale Franţei şi Albaniei din preliminariile Euro-2020. În locul imnului Albaniei, administraţia arenei Stade de France l-a rulat pe cel al Andorrei. Fotbaliştii albanezi au rămas nedumeriţi, iar suporterii lor au fluierat copios.

Mai mult decât atât, crainicul stadionului a greşit şi el: a cerut scuze... Armeniei! Din cauza incidentului, meciul a început cu 7 minute întârziere, deoarece fotbaliştii albanezi au insistat să fie intonat imnul țării lor. În cele din urmă, imnul Albaniei a răsunat.

Echipa Franţei a câştigat partida cu scorul de 4-1. Kingsley Coman a marcat două goluri, iar Olivier Giroud şi Jonathan Ikoné au înscris câte o dată.

Cele două echipe fac parte din grupa H, la fel ca reprezentativa țării noastre. În aceeași grupă, Turcia a smuls cu greu victoria în meciul cu Andorra, scor 1-0. Ozan Tufan a marcat golul victoriei abia în minutul 89.

Astfel, în fruntea clasamentului grupei s-a păstrat triumviratul Franţa-Turcia-Islanda, toate cu câte 12 puncte acumulate, urmează Albania cu 6, Republica Moldova cu 3, iar codaşă este Andorra, fără nici un punct.

Tot aseară, într-o partidă a grupei B, Portugalia în deplasare în fața Serbiei cu scorul de 4-2. William Carvalho, Gonçalo Guedes, Cristiano Ronaldo şi Bernardo Silva au înscris câte un gol pentru lusitani.

Nikola Milenkovic şi Aleksandar Mitrovic au marcat golurile echipei-gazdă.

Într-un meci din grupa A, pe stadionul Wembley din Londra, reprezentativa Angliei a învins-o clar pe cea a Bulgariei cu scorul de 4-0.Harry Kane a reușit un hat-trick, celălalt gol fiind înscris de Rahim Sterling.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu