Scandal MONSTRU la Primărie. Refugiaţii conflictului de pe Nistru şi Dorin Chirtoacă s-au ciondănit ca la uşa cortului (VIDEO)

Embed:

Un grup de protestatari a intrat cu forţa în sediul Primăriei chiar în timpul şedinţei de dimineaţă. Aceştia au fluierat, au bătut cu pumni în uşile birourilor funcţionarilor şi chiar s-au luat la bătaie cu poliţiştii. Cei care au provocat scandalul sunt refugiaţi din timpul războiului de la Nistru şi foşti combatanţi.

Protestatarii acuză municipalitatea că îi împiedică să privatizeze locuinţele care le-au fost date în folosinţă. Mai mult, câţiva dintre ei s-au îmbrâncit cu forţele de ordine din Primărie.

Indignat de comportamentul protestatarilor, edilul Dorin Chirtoacă a încercat fără folos să calmeze spriritele, a încercat de mai multe ori să discute cu ei şi chiar a scăpat câteva înjurături. "Pashol von, râsule", a scăpat printre dinţi Chirtoacă, după ce liderul protestatarilor, Anatol Bâzgu a fluturat nişte hîrtii. 

Incidentul a intrat şi în atenţia oamenilor legii. Şeful adjunct al Poliţiei Capitalei, Silviu Muşuc, a declarat că materialele video au fost deja transmise Procuraturii, care urmează să stabilească cine sunt vinovaţii şi care vor fi sancţiunile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu