SCANDAL MONSTRU între doi concubini din Ghidighici sub privirile copiilor. Femeia a luat un cuţit şi l-a tăiat la mână pe bărbat (VIDEO)

Un echipaj de patrulare a reuşit să prevină o tragedie într-o familie din municipiul Chişinău. Asta după ce, seara trecută, între doi concubini a izbucnit un conflict care, într-un final, s-a lăsat cu ameninţări.

Totul a avut loc în comuna Ghidighici, aproape de miezul nopţii.

Până să ajungă oamenii legii, cei doi s-au certat ca la uşa cortului. Nervii femeiei au cedat, aceasta a luat un cuţit şi l-a tăiat la mână pe bărbat.

El a fost cel care a sunat la 112 după ajutorul.

Bărbatul susţină că femeia ar fi venit acasă în stare de ebrietate. Versiune însă, negată cu vehemenţă de către cea vizată. Scandalul dintre cei doi a continuat şi de faţă cu poliţiştii. Ofiţerii au încercat minute în şir să o tempereze, dar fără rezultat. Ea a continuat insultele şi nu a vrut să se conformeze cerinţelor legale. Toate astea, de faţă cu cei doi copii ai săi, unul de cinci ani, şi altul de 17.

Bărbatul a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Şi femeia a declarat că ar fi fost agresată de către concubin, însă a refuzat să fie examinată.

Într-un final, ambii au ajuns la Inspectorat pentru a face declaraţii.

În urma incidentului va fi pornită o anchetă, iar într-unul final, unul din ei va trebuie să achite o amendă de câteva zece de mii de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu