SCANDAL! Mai mulţi MOLDOVENI nu au fost lăsaţi să urce într-un avion rusesc pentru a pleca din China (VIDEO)

Embed:

Mai mulţi cetăţeni, printre care şi moldoveni, nu au fost lăsaţi să urce într-un avion charter, care urma să evacueze un grup de persoane din China.

Potrivit kommersant.ru, aeronava din Ekaterinburg, Rusia, a venit pe un aeroport din China, care se află la doar 800 de km de Wuhan, pentru a evacua mai mulţi cetăţeni. În avion au urcat doar vreo 10 ruşi, iar restul pasagerilor, aproape 70 de persoane cu bilete la mână, care sunt originari din Moldova, Armenia, Belarus, Kazahstan şi Tadjikistan, nu au fost lăsaţi la bord. 

Din imaginile video, care au fost publicate de kommersant.ru, se vede cum oamenii se ceartă cu reprezentanţii aeroportului. Acestora li s-a spus că în avion vor urca doar cetăţeni ruşi, pentru că nu sunt suficiente locuri. 

Contactat de Publika TV, ministrul de Externe de la Chișinău, Aureliu Ciocoi a declarat că nu știe despre acest caz, însă a promis că va afla de ce compania rusească nu le-a permis cetățenilor moldoveni să urce la bordul avionului, deși aceștia aveau bilete.

CITEŞTE ŞI: Mişustin: Cetăţenii străini infectaţi cu coronavirus vor fi deportaţi din Rusia

loading...

Lasă un comentariu