SCANDAL la o grădiniță de la Ciocana. Părinții sunt nemulțumiți că li se cer taxe suplimentare

Embed:

Scandal la grădiniţa numărul 211 din sectorul Ciocana al Capitalei. Părinţii sunt nemulţumiţi pentru că li se cere să plătească taxe suplimentare. Pe de altă parte administraţia grădiniţei susţine că părinţii au decis benevol să dea bani pentru anumite lucrări de reparaţie.

Una dintre mămici spune că educatoarea a ameninţat-o că dacă nu va achita 160 de lei pentru detergent va lua copilul murdar de la grădiniţă.

"Permanent o iau murdară de la grădiniţă şi chiloţeii tot murdari sunt. Într-o zi am întrebat de ce? Adică i-am dat în obraz şi ea mi-a spus, când a apărut conflictul banilor, să nu am pretenţii dacă copilul va fi murdar. Dacă nu o să dai bani va fi mai rău", spune o mămică.

"La un moment poate aşa am zis, dar copilul nu are nici o legătură cu ceia ce am eu cu părinţii", a spus educatoarea Aurelia Zaharciuc.

Asistenta medicală susţine că ajutorul pe care grădiniţa îl primeşte de la Direcţia Educaţie nu este suficient.

"În afară de alimentaţia copilului care se face zi de zi, odată la 3 luni, din câte ştiu eu se dă praf de spălat, săpun şi spun lichid. Se dă dar în cantităţi mici”, explică Neli Bolozan, medicul grădiniței. 

"La început directoarea ar trebui să dea o explicaţie pentru acest caz, să vedem ce s-a întâmplat de facto. Apoi vor fi luate toate măsurile", precizează Alexandru Strătilă, şef-interimar al Direcţiei Educaţie, Tineret şi Sport Ciocana. 

În sectorul Ciocana sunt 17 grădiniţe, în 13 dintre acestea s-au făcut reparaţii, restul urmează să fie reparate anul viitor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu