Scandal la meciul lui FC Porto. Marega a devenit victima scandărilor rasiste din tribune

Embed:
Un nou scandal de rasism în fotbalul european. Atacantul echipei FC Porto, Moussa Marega, a fost victima scandărilor rasiste venite din tribunele stadionului grupării Vitoria Guimaraes.

Fotbalistul din Mali a marcat în repriza secundă a meciului şi, în timp ce sărbătorea reuşita, a fost atacat cu scaune din tribune. În semn de protest, Marega a pus un scaun pe cap, gest pentru care a primit cartonaşul galben.

Scandările rasiste au continuat şi după reluarea jocului iar fotbalistul african a decis să părăsească terenul. Coechipierii şi membii staff-ului tehnic au încercat să-l convingă să rămână, însă fără succes.

În cele din urmă, antrenorul Sergio Conceicao l-a înlocuit pe Marega, iar la ieşirea din teren, fotbalistul a arătat gesturi obscene fanilor grupării adverse.
FC Porto a câştigat meciul cu 2-1.

Joi, 20 februarie, "dragonii" vor juca, în deplasare, la Leverkusen, cu Bayer, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europei. Partida din Germania va fi televizată în direct de CANAL 3, cu începere de la ora 22:00.
loading...

Lasă un comentariu