SCANDAL la întâlnirea Maiei Sandu cu alegătorii din diasporă: Eu într-o secundă îți bat botul și te scot pe stradă

Embed:

Scandal la o întâlnire cu alegătorii din diasporă. Câţiva moldoveni au fost hărţuiţi de susţinătorii Maiei Sandu doar pentru că au încercat să-i adreseze întrebări candidatului blocului PAS-PPDA în circumscripţia Europa de Vest.

Mai mult, moderatorul evenimentului a ameninţat o femeie cu bătaia: "- Lasă să răspundă la întrebări. Votul cui îl dăm? Ei o să stea pe spatele nostru. Ea, Năstase și tot restul. - Dacă tu nu ești educat și eu nu sunt educat. Eu într-o secundă îți bat botul și te scot pe stradă. Înțelegi?"

Imaginile au fost filmate la o întâlnire organizată în capitala Italiei. Din înregistrare se vede cum susţinătorii Maei Sandu îi întrerup pe cei care le reamintesc liderilor blocului format de PAS şi PPDA despre acţiunile din trecut:

"- Până nu de mult, în ghilimele, a jucat hora cu Dodon în piață... Domnilor, lăsați-mă să vorbesc! Fiind și rudă, până la o probă contrarie, cu Țopa, nu am nimic cu dumnealor, dar sunt condamnați... Lăsați-mă, doamnă, să vorbesc! - Eu vă dau afară! Eu nu am de gând să ascult prostiile dvs.!"

Ruslan Crăciun spune că este stabilit de 20 de ani în Italia dar că urmăreşte cu atenţie ce se întâmplă acasă. El a întrebat-o pe Maia Sandu despre relaţia colegului ei de alianţă, Andrei Năstase, cu fugarii Victor şi Viorel Ţopa. El a mai vrut să ştie şi de ce Năstase a participat la proteste împreună cu socialiştii.

Crăciun nu a fost lăsat să vorbească. Nici alţi participanţi la întâlnirea electorală nu au primit răspunsuri:

"- Tu ai venit cu întârziere și ai fost a treia care ai adresat întrebări, trei întrebări. - Nu mi s-a răspuns la nici una!"

Anterior, moldovenii de peste hotare au scris pe rețelele de socializare că sunt nemulțumiți de decizia Maiei Sandu de candida în diaspora, pentru că ei trebuie să fie reprezentați de cineva care a trăit în străinătate și care le cunoaște problemele. În circumscripția numărul 50, Europa de Vest, s-au înscris 13 candidaţi pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu