SCANDAL la Hollywood! Celebrul actor din "Gladiatorul" este acuzat de agresiune

Un scandal uriaș a izbucnit la Hollywood, iar acesta îl are ca protagonist pe Russell Crowe (52 de ani). Celebrul star din "Gladiatorul" este investigat de autorități, după ce o cântăreață de muzică rap a declarat că acesta a agresat-o, informează Daily Mirror, potrivit libertatea.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, la o petecere privată organizată de actor în apartamentul lui din hotelul Beverly Hills, unde și-a făcut apariția și controversata rapperiță Azealia Banks (25 de ani).

Starul de la Hollywood a fost deranjat de comportamentul artistei, care a început să-i critice invitații și să-i amenințe că le taie gâtul, spunând că "bărbațiii albi sunt plictisitori". La un moment dat, enervat la culme, Russell a luat-o de braț și a dat-o afară din apartament, chemând paza să o conducă afară din hotel.

Umilită de gestul actorului, Azealia a început să facă postări pe Facebook în care îl acuză pe star de agresiune.

"Să recapitulez noaptea mea. Am fost la o petrecere în apartamentul lui Russell Crowe, unde m-a făcut cioară, m-a sufocat, m-a dat afară și m-a scuipat. Bărbații din cameră au permis ca toate aceste lucruri să se întâmple. M-am simțit teribil", a scris cântăreața rap, însă ulterior și-a sters postările.

O investigație a fost demarată în acest caz, iar martorii la incident au cu totul altă variantă decât Banks. Aceștia susțin că se simțeau foarte bine la petrecere, până câna a apărut artista care a stricat toată distracția. Aceasta început să râdă de muzica pusă de Crowe și chiar să îl amenințe.

"Ți-ar plăcea dacă aș sparge paharul și aș începe să-ți înjunghii invitații în gât ca să sară sânge peste tot ca în filmele lui Tarantino", i-ar fi spus Banks actorului. În plus, aceștia susțin că ea a folosit cuvântul "cioară", ci nu actorul. Russell Crowe nu a comentat incidentul pe Twitter, deși este un utilizator extrem de activ.

Reprezentantul artistei a declarat că aceasta este șocată și va vorbi despre incident după ce va reuși să treacă peste brutalitatea și abuzul la care a fost supusă în mod nedrept.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu