Scandal la grădiniţa din Rădulenii Vechi. O fetiţă de doar patru ani plecat acasă singură. Educatoarea era la chef

Embed:

Scandal la grădinița din Rădulenii Vechi. O fetiță de doar 4 ani a ajuns singura acasă, pentru că educatoarea era la chef.

Mama copilei a comunicat că acum o săptămână fiica ei de patru ani, a plecat singură acasă fără ca educatoarea să o observe. Iar când a revenit la grădiniță pentru a cere explicație angajaților, femeia a depistat că copiii erau lăsați fără supraveghere, iar educatorii sărbătoreau ziua de naștere a directoarei, în blocul alimentar. 

"Foarte urât din partea lor. Copulul meu a venit acasă, dezbrăcat. Două zile a avut febră. A parcurs mai multe străzi. Cine răspundea de copilul meu dacă se întâmpla ceva cu el?", a spus locuitoarea satului Rădulenii Vechi, Oxana Cazac.

Rudele fetiței au depus o plângere la poliție. Mai mult, ele susțin că după cele întâmplate micuța are nevoie de asistență psihologică.

Totodată unii părinți se arată nemulțumiți de faptul că directoarea instituției a angajat-o pe nașa sa, care nu are pregătirea necesară, în calitate de educator în grupa preșcolară. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu