Scandal la conferinţa lui Năstase. Susţinătorii lui Şor au ţipat la PPDA, PAS şi PLDM

Embed:

Scandal la conferinţa de presă organizată de PPDA, PAS şi PLDM. Mai mulţi susţinători a partidului "Şor", în special persoane în etate, cred că liderii PAS şi PPDA vor să închidă magazinele sociale ale lui Șor, deoarece acestea ar fi fost deschise ilegal.

Veniţi să le ceară socoteală, oamenii au rămas cu buza umflată - Maia Sandu nu a venit la eveniment, deşi şi-a anunţat prezenţa, iar Andrei Năstase a preferat să părăsească sala de conferinţe, după ce a fost luat la rost de către manifestanţi.

"Noi suntem poporul!"

"Jos mâinile de pe magazinele sociale! Nu vom permite, nu vom permite!

"Domnul Năstase, ascultați-o pe doamnă. Ei nu vor să asculte. Domnul Năstase, ascultați dumneavoastră!"

"Având în vedere că suntem obstrucţionaţi, vă invităm să urmăriţi poştadumneavoastră electronică vom emite un comunicat", a spus Andrei Năstase, liderul Platforma "Demnitate şi Adevăr".

La scurt timp, conferinţa a fost mutată în altă locaţie, la care a fost invitată doar o parte a presei. Întâmplător sau nu, cei trei lideri PLDM s-au refugiat de protestatari la sediul Institului de Politici Publice, o asociație, care, potrivit statutului ei, este apolitică. De acolo, liderii PAS, DA și PLDM au anunțat că vor continua acțiunile de protest.

Adepții Partidului Șor cred că plecarea lui Năstase ar reprezenta o victorie a oamenilor, indignați de acțiunile PAS, PPDA și PLDM.

"Noi am câştigat!"

Mai mult, manifestanţii cred că Sandu s-a răzgândit în ultima clipă să participe la conferinţă, ca să nu dea ochii cu ei.


 "Maia Sandu este o laşă. În loc să întemeieze o familie şi să dea naştere unui copil, "marea profesoară" distruge totul. S-a clarificat cu şcolarii, iar acum s-a apucat de capul nostru, al pensionarilor".

"Maia Sandu s-a speriat azi şi nu a venit la propria ei conferință. Azi au venit oamenii simpli din Chișinău, cei care cumpără din magazinele sociale, care zilnic cumpără pâine socială cu doi lei şi produse de primă necesitate".

"În loc să ne susțineți, să ne dați un ajutor, dumneavoastră ne îngropați".

Tot astăzi, preşedintele partidului "Şor" a organizat o conferinţă de presă, în care a precizat că reţeaua de magazine sociale se va dezvolta în continuare. Totodată, Şor a spus că va cere tragerea la răspundere a tuturor celor care vor încerca să închidă magazinele.

"Aceşti oameni încearcă să distrugă ceea ce am făcut pentru a ajuta pensionarii, dar şi alţi oameni. Noi vom organiza mitinguri spontane împotriva acţiunilor acestor nemernici", a spus Ilan Şor, preşedinte Partidul Politic "ŞOR".

Solicitaţi de Publika TV, reprezentanţii PAS şi DA au refuzat să ofere vreun comentariu. Până acum, Partidul "Şor" a deschis 75 de magazine sociale în diverse localităţi ale ţării.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu