Scandal la conferinţa lui Năstase. Membrii PPDA s-au îmbrâncit cu simpatizanţii lui Şor

Embed:

Îmbrânceli şi huiduieli la conferinţa PPDA din această dimineaţă, organizată în faţa sediului Primăriei. În timp ce Năstase îşi citea discursul, la eveniment au venit susţinătorii Partidului ŞOR, nemulţumiţi de faptul că liderii DA şi PAS au ameninţat că vor închide magazinele sociale.

Deranjaţi de acţiunea protestatarilor, Andrei Năstase şi susţinătorii partidului pe care îl conduce i-au bruscat pe simpatizanţii primarului de Orhei.

Şi liderul PPDA s-a luat la harţă cu protestatarii. Pe unul dintre ei l-a îmbrâncit şi doar prezenţa poliţiei a făcut ca lucrurile să nu degenereze în bătaie.

Protestatarii au venit şi cu mai multe pancarte pe care erau fotografiile liderilor opoziţiei:

"Suntem împotrivă să fie închise magazinele sociale. Noi, pensionarii, trăim datorită faptului că pâinea costă doi lei, crupele şi altele sunt ieftine. Sunt împotriva poporului, ei sunt agresivi şi chiar concurează între ei."

"Vrem ca magazinele sociale să fie peste tot, iar mamele cu mulţi copii să aibă cu ce-i hrăni."

"Maia Sandu şi Andrei Năstase să se gândească că fac doar rău pentru toată ţara. Noi vom lupta ca în Moldova să activeze toate magazinele sociale."

"Am venit să apăr magazinele sociale. Maia Sandu vrea să le închidă."

Jurnaliştii noştri au încercat să discute cu susţinătorii PPDA, dar şi de această dată s-au ales cu insulte.

Ulterior, simpatizanţii partidului "ŞOR" au mers să protesteze în faţa sediului PAS.

Reprezentanţii PAS nu au ieşit să discute cu manifestanţii. Maia Sandu nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzaţiile.

Recent, Ilan Şor a anunţat că va organiza proteste împotriva Maiei Sandu şi a lui Andrei Năstase, când se vor așteapta mai puțin.

Şor s-a arătat nemulţumit de faptul că cei doi au declarat că activitatea magazinelor sociale este ilegală şi că trebuie închise.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu