Scandal la CMC! Motivul pentru care socialiștii s-au dat, din nou, în spectacol

Embed:

O nouă şedinţă cu scandal la Consiliul Municipal Chişinău. Aleşii socialişti s-au dat în spectacol, în semn de protest faţă de şeful Direcţiei Construcţii Capitale, Roman Sofroni, care urma să prezinte un raport. Consilierii PSRM au blocat tribuna şi s-au certat timp de o oră cu liberalii.

Aleşii PSRM au spus că Roman Sofroni a fost numit în funcție datorită relaţiilor de rudenie cu unii membri ai Partidului Liberal. Consilierii PL au ripostat, iar duelul s-a dat între socialistul Ion Ceban și liberalul Ion Cebanu.

"Atunci noi trebuie să cerem eliminarea din sală a dlui Ceban care este rudă a Eugeniei Ceban, și e feciorul doamnei", a spus consilierul PL, Ion Cebanu.

Chiar dacă a încercat să ofere explicaţii, Roman Sofroni a fost întrerupt de consilierii socialişti.

"Am înțeles, dvs nicidecum nu vreți să permiteți dl-ui sofroni să răspundă la întrebare. Dl. Sofroni acuș ne-a spune că nu are nicio treabă", a menționat socialistul Ion Ceban.

"E cu totul altceva, e altă dispoziție, nicidecum nu este indicat numele meu acolo, este vorba de fostul director al direcției", susține șeful Direcţiei Construcții, Roman Sofroni.

După o oră de altercaţii, socialiștii au blocat tribuna.

Obosiți, consilierii au decis să ia o pauză de jumătate de oră. Revenind în sală, proiectul de hotărâre pe care urma să-l prezinte Roman Sofroni a fost adoptat cu votul a 47 de aleşi, inclusiv socialişti. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu