Scandal între Olimpia Bălţi şi Academia Chişinău

Embed:

Scandal între Olimpia Bălţi şi Academia Chişinău. Subiectul disputei este corectitudinea transferului jucătorului Ibrahima Camara de la Bălţi la Chişinău. Deşi are contract cu Olimpia, jucătorul a semnat şi cu Academia, invocând faptul că a fost minţit atunci când şi-a prelungit înţelegerea cu Olimpia. Ambele echipe au făcut apel la Federaţie pentru a-şi face dreptate.

Transferul lui Ibrahima Camara de la Olimpia la Academia Chişinău a stârnit un adevărat scandal între cele două cluburi. Jucătorul din Guineea a semnat cu studenţii imediat după meciul Academia - Olimpia, scor 0-1. Scandalul a început după ce bălţenii au anunţat că jucătorul şi-a prelungit recent contractul, iar acest transfer este ilegal. Preşedintele Academiei, Alexandru Cojuhari spune, însă, că jucătorul nu a ştiu ce semnează.

Cazul lui Camara va fi examinat de Comitetul pentru statutul şi transferul jucătorului al Federaţiei de fotbal. Pe lângă validitatea contractelor va mai fi examinat şi cazul pentru tutela jucătorului, cu ajutorul căreia se semnau contractele. Conform datelor oficiale, Ibrahima Camara are 17 ani. Primul său contract în Moldova l-a semnat la vârsta de 15 ani, în sezonul 2007-2008 cu Tiligul Tiraspol. De atunci a evoluat doar la echipele Tiligul şi Olimpia Bălţi.

Lasă un comentariu