SCANDAL într-un sat din Străşeni. Un vânător a tras două focuri de armă în direcţia unei minore (VIDEO)

Embed:

O adolescentă de 17 ani din satul Scoreni, raionul Străşeni, susţine că a fost la un pas de moarte, după ce un vânător a tras două focuri de armă în direcţia ei. De cealaltă parte, bărbatul spune că a împuşcat spre un câine şi nicidecum nu a atentat la viaţa fetei. 

Incidentul ar fi avut loc în apropiere de casa adolescentei, care se află lângă o pădure. Fata spune că animalul o însoţea în drum spre şcoală, când la un moment dat cineva a tras două focuri de armă în direcţia ei.

Adolescenta spune că a scăpat ca prin minune, dar câinele ei a fost rănit.

Imediat după această întâmplare, fata a mers şi i-a povestit totul tatălui său, care a anunţat poliţia. Totodată, bărbatul l-a căutat şi pe cel care a tras focurile de armă, un vânător de la Gospodăria Silvică Strășeni.

"I-am spus: "- Tu îţi dai seamă că câinele era cu copilul, cum ai putut să împuşti?! Mi-a spus: "Trebuie să-ţi ţii câinele legat. S-a râs în faţa mea, am văzut că nu are nici o frică şi nici o stimă", a spus tatăl fetei.

De cealaltă parte, vânătorul susţine că în momentul în care a tras, fata nu se afla în preajma animalului. El spune că a ţintit câinele care, potrivit regulametului, avea voie să-l împuşte pentru că acesta lătra și alunga cerbii din zonă.

"Câinii în locurile de vânătoare sunt împuşcaţi cu respectarea modului stabilit şi măsurile de securitate. Fata nu era alături, eu m-am asigurat înainte de a efectua împuşcătura în câinele, care se afla în fondul forestier, care aduce daune faunei", a explicat vânătorul Vasile Zagoreanu.

În urma incidentului, adolescenta a avut nevoie de consilierea unui psiholog, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu