Scandal într-o grădiniță din Capitală. În mâncarea picilor au fost depistaţi viermi

Embed:

Copiii de la o grădiniţă din Capitală sunt hrăniţi cu mâncare alterată. Asta susţin consternați câţiva părinţi. Picătura care a umplut paharul furiei a fost meniul de dimineaţă.

Mamele spun că micuţii lor au primit... terci cu viermi. Ele s-au adunat la grădiniţă pentru a cere explicaţii.

"Astăzi dimineaţă îmi era interesant ce o să aducă la micul dejun, iată ce o să adus - hrişcă cu lapte şi cu gâze şi cu viermi."

"Am depistat gândaci şi viermişori în hrişcă, erau vizibil foarte bine, am pus pe capacul ca să-i arătăm, într-adevăr, metodistei."

"Tot ce am văzut că, într-adevăr gândacul cela acolo a fost, sunt poze care confirmă. Au fost mai mulţi, dar unul avea picioare vine difinite."

Părinţii spun că nu este pentru prima dată când copiilor lor sunt hrăniţi la grădiniţă cu produse stricate.

"Săptămâna trecută vine din întâmplare o mămică şi a găsit macaroane cu lapte brânzit, a anunţat pe grup."

Conducerea instituţiei neagă toate acuzaţiile.

"S-au depistat nişte impurităţi, nu viermi, s-au adus la cunoştinţă Direcţiei de sector, Direcţiei Generale, Centrului de Sănătate Publică, evident şi Agenţia pentru Siguranţa Alimentelor. S-a făcut un control, vinovaţii vor fi pedepsiţi", a spus director interimar al grădiniţei, Mariana Sclifos.

Iar reprezentanţi ai Direcţiei Educaţie ai Capitalei, dar şi ai Centrului municipal de Sănătate Publică au venit la grădiniţă pentru a cerceta problema. Pentru asemenea încălcări este prevăzută prescripția sanitară şi o amendă de până la 200 de lei.

"Vom dat prescripţii sanitare şi pentru Direcţia Educaţiei, Tineret şi Sport din sector şi vor fi verificate aceste prescripţii ca să nu se mai repete", a spus şeful Centrului de Sănătate Publică Chişinău, Luminița Suveică.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu