Scandal în România, de Ziua Marinei! Mai mulţi oameni luaţi pe sus de jandarmi

Embed:

Scandal în România, de Ziua Marinei! Forţele de ordine i-au îndepărtat de pe faleza Cazinoului din Constanţa pe fostul lider al minerilor, Miron Cozma, şi pe un lider al revoluţionarilor constănţeni, după ce aceştia au strigat la megafon lozinci anti-Băsescu. Asta chiar dacă preşedintele nu a fost prezent la eveniment.

Nicolae Mavrodin, preşedintele Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari din Constanţa, a fost luat pe sus de jandarmi după ce a strigat lozinci împotriva preşedintelui Traian Băsescu. La un moment dat, bărbatul a leşinat.

Reprezentantul tinerilor revoluţionari a fost luat cu ambulanţa şi dus la spital. Miron Cozma, prietenul lui Mavrodin, spune că nu au fost lăsaţi să intre pe faleza Cazinoului.

"Am fost atenţionaţi încă de la intrare, chiar ameninţaţi şi se pare că a avut o urmare. Prietenul meu a fost reţinut, arestat, aş putea spune. Am să dau in judecată preşedintele, ministrul Apărării, pe cel de Interne, pentru că ceea ce s-a întâmplat aici se numeşte
poliţie politică", relatează Cozma.

Nu este primul incident în care cei doi au fost implicaţi. Ieri, coroana de flori din partea asociaţiei revoluţionarilor care ar fi trebuit să fie depusă la monumentul marinarului, a fost aruncată în mare.

Reprezentanţii Jandarmeriei au declarat că mai multe persoane, printre care Miron Cozma şi Nicolae Mavrodin, vor fi sancţionate pentru instigare şi intenţia de tulburare a liniştii şi ordinii publice în timpul unei manifestări publice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu