SCANDAL în PCRM. Comuniştii sunt împotriva noului deputat Aliona Babiuc, care a fost exclusă din rândurile formaţiunii

Embed:

Scandal în interiorul fracţiunii Partidului Comuniştilor. Deputaţii sunt împotriva noului membru, Aliona Babiuc, care a fost exclusă din rândurile formaţiunii acum doi ani. Aceasta a acces în Parlament, după ce Oxana Domenti şi-a depus mandatul de deputat. 

Preşedintele fracţiunii comuniştilor, Inna Șupac a declarat că PCRM rămâne cu șase deputați, iar printre aceştia nu se regăsește Aliona Babiuc.

"Luând în consideraţie hotărârea Comitetului executiv politic al PCRM, din 11 decembrie 2017, care se bazează pe decizia comisiei de partid din 2015, cu privire la excluderea Alionei Bbaiuc din rândurile partidului. Fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor este alcătuită din şase membri", a declarat Inna Șupac.

La rândul său, Babiuc a declarat că a primit mandatul la voința poporului și o să-l exercite în interesul ţării: 

"Nu vreau să comentez opiniile deputaţilor comunişti. Voi aţi destrămat partidul, iar astăzi voi încercaţi să faceţi din fracţiune un grup politic. Eu am primit mandatul la dorinţa alegătorilor. Promit alegătorilor şi colegilor mei că voi lucra în interesul ţării şi al cetăţenilor."

Aliona Babiuc a fost exclusă din rândurile PCRM pentru că nu ar fi luat măsuri în scopul consolidării partidului în raionul Briceni. Ea a fost secretar al Comitetului Raional Briceni al Partidului Comuniştilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu