SCANDAL în Parlament! Comuniştii au blocat tribuna şi au pornit sirenele (VIDEO)

Embed:

Comuniştii au luat cu asalt tribuna Parlamentului. Ei sunt nemulţumiţi de un proiect de lege, care prevede privatizarea şi naţionalizarea unor proprietăţi publice. Deputatul PCRM Eduard Muşuc a declarat că fracţiunea Partidului Comuniştilor va bloca tribuna, pentru a împiedica, astfel, votarea acestui proiect. 

"Informaţia care am solicitat-o aşa şi nu ne-a fost prezentată. Am găsit singuri lsita completă şi am depistat că o bună jumătate din întreprinderile din această listă vor fi supuse privatizării în mod ascuns. Aici se găsesc majoriatatea întreprinderilor care aduc venituri. Toate aceste chestiuni demonstrează că se vrea vinderea ţării pe ascuns. PCRM va bloca tribuna centrală a Parlamentului până când acest proiect de lege nu va fi scos de pe ordinea de zi", a spus Eduard Muşuc. 

Totodată, ceilalţi comuniştii au pornit sirenele portavocelor, iar în fruntea tribunei se află, ca de obicei, comunistul Iurie Muntean. 

Pentru a împiedica o încăierare în toată regula, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a decis să fie luată o pauză de 15 minute. 

Publika.md aminteşte că nu este pentru pima dată când comuniştii fac scandal în Parlament. Mai mult, anterior, deputaţii comunişti şi-au împărţit pumni cu ceilalţi aleşi ai poporului.  

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu