Scandal în fotbalul moldovenesc. Un arbitru, criticat dur de conducerea echipei Speranţa Nisporeni

Embed:

Un nou scandal de arbitraj în fotbalul moldovenesc. Managerul echipei Speranţa Nisporeni, Petru Efros, l-a desfiinţat pe centralul Gheorghe Malinovschi, care a anulat două goluri în meciul cu Saxan Ceadîr Lunga din etapa a 9-a. Totodată, vicepreşedintele Comitetului de Arbitri Vladimir Antonov consideră că arbitrajul a fost bun. 

Conducerea echipei Speranţa Nisporeni l-a criticat dur pe arbitrul Gheorghe Malinovschi, după meciul cu Saxan Ceadîr-Lunga din etapa a 9-a a Diviziei Naţionale încheiat la egalitate, scor 0-0.

"Am marcat de două ori regulamentar, iar arbitrii cu sentinţa. Malinovschi şi cu cei doi boschetari, pe care nu ştiu cum le zice. Cred că ei nu au nici tata, nici mama. Noi cerem suspendarea de viaţă acelui grup de arbitri", a declarat managerul Speranţa Nisporeni, Petru Efros.

Centralul meciului, Gheorghe Malinovschi a anulat două goluri marcate de gruparea din Nisporeni. Managerul alb-albaştilor, Petru Efros spune că echipa sa a fost furată de arbitri.

"Aici în faţa mea stă pe linie jucătorul. Unul iese, altul a intrat. Eu văd clar golul şi el îmi anulează. Cum să nu sar? Asta-i echipa mea. Eu sunt cel care o protejez, care o antrenez o săptămână întreagă, stau şi nu dorm nopţile", a mai spus Petru Efros.

"Arbitrii nu au influenţat rezultatul acestui meci. Asistenţii noştri au luat decizii corecte, deoarece au fost luate conform recomandărilor UEFA anume în asemenea situaţii", a menţionat vicepreşeintele Comitetului de Arbitri, Vladimir Antonov. 

Oficialii clubului Speranţa au trimis o scrisoare la Federaţia Moldovenească de Fotbal în care au cerut sancţiuni pentru arbitrul Gheorghe Malinovschi.

În sezonul trecut, Malinovschi a fost suspendat trei etape după ce a arbitrat partida din Divizia A, Speranţa Nisporeni - Victoria Bardar.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu