Scandal în fotbal! Sepp Blatter acuzat de Mohammed Bin Hammam că este dictator

Embed:

Mohammed Bin Hammam, preşedintele Confederaţiei Asiatice de fotbal, expulzat din fotbal pe viaţă de către FIFA îl acuză pe preşedintele acesteia, Sepp Blatter, că a fost şi este un dictator. Oficialul asiatic neagă acuzaţiile aduse de FIFA cum că ar fi cumpărat voturi în scrutinul pentru şefia forului şi susţine că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv suspendarea sa.

Mohammed Bin Hammam susţine că hotărârea a fost luată de cei mai înalţi oficiali ai forului internaţional şi în special de Sepp Blatter, pe care îl acuză că este un dictator.

"Cel mai grav este că interdicţia pe viaţă nu a putut fi decisă de oamenii mici din cadrul FIFA, ci, cu siguranţă, de cea mai importantă persoană a organizaţiei. Am fost martorii unei dictaturi în acest răstimp, astfel de dictatori nu acceptă să fie înlăturaţi de la conducere şi îi execută pe cei care încearcă să facă acest lucru",  a declarat acesta.

Bin Hammam este primul oficial din istoria de 107 ani a Federaţiei Internaţionale de Fotbal condamnat pentru corupţie şi suspendat pe viaţă din fotbal. Şeful forului asiatic a negat acuzaţiile aduse de FIFA precum că ar fi cumpărat voturi la reuniunea Confederaţiei fotbalului din Caraibe, pentru alegerea sa la conducerea forului internaţional.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu