Scandal în Divizia Naţională. Conducerea Zimbrului critică dur arbitrajul după meciul cu Speranța Nisporeni

Embed:

Zimbru tulbură apele în Divizia Naţională. Conducerea clubului a criticat dur arbitrajul după meciul cu Speranța Nisporeni, încheiat la egalitate scor 0-0. Finanţatorul echipei, Octavian Moraru a declarat că centralul nu a sancţionat jocul dur al adversarilor, iar un fotbalist care urma să fie vândut în Rusia, s-a accidentat grav.

După patru victorii consecutive, Zimbru a pierdut primele puncte în Campionatul Moldovei. "Galben-verzii" au terminat la egalitate, 0-0, partida cu nou-promovata, Speranţa Nisporeni. Conducerea clubului a criticat brigada de arbitri, în frunte cu Veaceslav Banari, însă finanțatorul Octavian Moraru a negat zvonurile precum că Zimbru ar dori să se retragă din campionat. 

Finanţatorul clubului din Capitală a rămas nemulțumit și de jocul foarte dur al celor de la Speranța. Octavian Moraru a luat foc după ce un jucător de la Zimbru, care urma să fie vândut pe o sumă impunătoare în Rusia, s-a accidentat grav.  Este vorba despre brazilianul Helio, care ar putea ajunge la echipa FC Krasnodar.

Arbitrul Veaceslav Banari nu a comentat declaraţiile oficialilor de la Zimbru. Elevii lui Ştefan Stoica ocupă primul loc în clasament, iar sâmbătă întâlnesc pe teren propriu echipa Sheriff Tiraspol, în derby-ul etapei a şasea.

 

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu