SCANDAL în aviaţie. Un pilot sărută o păpuşă gonflabilă, iar o stewardesă jigneşte pasagerii (VIDEO)

Embed:

Compania aeriană naţională a Noii Zeelande, Air New Zealand Limited, a demarat o anchetă internă după ce pe internet au apărut mai multe imagini cu angajaţi care ar fi avut un comportament neadecvat în timp ce se aflau la bordul aeronavelor.

Incidentele separate nu ar fi de dată recentă, dar abia acum s-a aflat, după ce mai multe imagini şi o înregistrare au fost postate pe internet, scrie adevarul.ro.

Imaginile prezintă un pilot care sărută o păpuşă gonflabilă aflată în cabina de pilotaj, în timp ce o înregistrarea postată pe Snapchat arată o stewardesă care ia o gură de apă şi apoi o scuipă prin avion, imaginile fiind însoţite de mesajul „Mi-aş dori să scuip aşa pe călători”. 

Reprezentanţii compania aeriană naţională a Noii Zeelande au anunţat că unul dintre angajaţi nu mai lucrează pentru ei, iar alte două persoane au fost suspendate din activitate pe parcursul investigaţiei, conform publicaţiei Daily Mail. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat că sunt şocaţi şi consternaţi după ce imaginile au apărut pe Facebook şi Instagram în urmă cu două zile. Deşi materialele au apărut recent online, reprezentanţii companiei susţin că incidentul cu pilotul a avut loc în urmă cu un an, iar cel cu însoţitoarea de zbor în urmă cu aproape 4 ani.”Unul dintre membrii echipajului care apare în imagini nu mai lucrează pentru Air New Zeealand, iar ceilalţi doi (pilotul şi copilotul- n.r.) au fost suspendaţi până la încheierea anchetei interne. Nu cred că este nevoie să mai precizăm că tratăm situaţia cu cea mai mare seriozitate şi credem că ceea ce s-a întâmplat nu numai că a încălcat în mod clar codul companiei, dar şi decenţa”, a precizat purtătorul de cuvânt pentru NZ Stuff.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu