Scandal după scandal în Parlament. Iată-i pe deputaţii care s-au întrecut la pumni şi injurii VIDEO

Embed:

Comportamentul civilizat şi buna-cuviinţă au devenit, în ultima vreme, noţiuni străine aleşilor poporului. Deseori, în momentele de neînţelegeri, deputaţii au lăsat la o parte arta polemicii şi au trecut la metode radicale de exprimare. Şi-au împărţit pumni şi ofense cu nemiluita, chiar în timpul şedinţelor plenare.

De cele mai multe ori, cei care nu şi-au putut ţine emoţiile în frâu au fost reprezentanţii Partidului Comuniştilor. Cel mai frecvent protagonist al scandalurilor din Parlament a fost comunistul Iurie Muntean.

Deputaţii s-au întrecut şi la injurii. Şi la acest capitol, comuniştii s-au numărat printre primii, în frunte cu Vladimir Voronin. Nu şi-a putut stăpâni nervii nici preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Într-o situaţie similară a fost surprins şi fostul preşedinte al Parlamentului, Marian Lupu.

Regulamentul Parlamentului nu stabileşte sancţiuni pentru deputaţi în astfel de situaţii. Cea mai mare pedeapsă ce le poate fi aplicată este să fie scoşi din sala de şedinţe.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu