SCANDAL Drumari îmbrăcaţi în tricouri PLDM. PL şi PNL acuză că fac electorală pe bani publici

Embed:

Ceartă electorală în mijlocul drumului într-o suburbie a Capitalei. Candidaţii PL şi PNL pentru primăria şi consiliul oraşului Codru îi acuză pe liberal democraţi că fac electorală pe bani publici. Reprezentanţii PLDM au împărţit astăzi veste şi tricouri cu însemnele partidelor mai multor drumari. Şi chiar au făcut şi poze cu ei.

Drumarii spun că nu au ştiut că este vorba de o acţiune electorală. La faţa locului au fost şi candidatul PLDM la primăria din Codru, Vladimir Munteanu şi concurentul pentru consiliul local, Victor Canişcev. Ultimul a refuzat să discute cu jurnaliştii.

Candidatul PNL, Sergiu Pogorevici susține că această lucrare se face din bani publici şi nicidecum din bugetul electoral al concurentului. "Ei au filmat. Probabil ei vor utiliza aceste filmări pentru a-şi promova imaginea", spune Pogorevici.

PLDM susţine că drumarii sunt cei care au cerut tricourile de la agitatori. "Din câte ştim noi muncitorii au solicitat câteva tricouri pe care le-au împărţit. Aş face un apel către contracandidaţi să nu distorsioneze acest proces şi să nu facă mesaje care doar încing atmosfera în preajma alegerilor", a explicat șef-adjunctul stafului PLDM, Vadim Pistrinciuc.

Directorul Societăţii de Acţiuni Edilitate, Anatol Gorbunov, spune că acesta este primul caz când un partid a încercat să implice drumarii într-o acţiune electorală. Administraţia întreprinderii spune că a informat angajaţii că în orele de muncă nu au dreptul să se implice în activităţi de campanie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu