Scandal din cauza averii la Căuşeni. O femeie şi-a dat mama afară după ce a primit casa moştenire (VIDEO)

O femeie din Căușeni se plânge că este alungată din propria casă după ce i-a dăruit toată gospodăria fiicei mai mici. Femeia de 68 de ani afirmă că după moartea soțului a decis să-și doneze averea fiicei care era plecată la muncă peste hotare și i-a lăsat în grijă doi copii minori, scrie studio-l.md.Femeia afirmă că și-a donat bunurile fără nici un scop crezând că fiica va îngriji de ea la bătrânețe. Revenită acasă peste câțiva ani aceasta nu doar că și-a înaintat toate drepturile de proprietate asupra gospodăriei, ci și a agresat fizic și moral femeia.

Lidia Popușoi a muncit toată viaţa în secția de maternitate a Spitalului raional Căușeni. A născut doi copii un băiat și o fiică, iar înainte de nașterea acestora împreună cu soțul și-au ridicat o căsuță în centrul orașului. Femeia afirmă că întreaga s-a viață și-a dedicat-o copiilor, iar la bătrânețe a ajuns să nu mai aibă loc în propria curte.

Aceasta povestește că după ce în anul 2004 soțul i-a decedat a decis să-și dăruiască toată averea fiicei mai mici care a plecat peste hotare și i-a lăsat în grijă doi copii minori.

Timp de 5 ani femeia și-a crescut nepoții, iar după ce fiica a revenit de peste hotare au început problemele. Ba mai mult femeia afirmă că fiica o agresează fizic, iar ultima dată a luat-o la pumni chiar de ziua ei.

Pe de altă parte fiica femeii spune că în acea zi a fost agresată ea.

Femeia care și-a crescut nepoții are tutelă asupra acestora afirmă că din cauza acestor neînțelegeri suferă și copii. 

Vecinii femeii care sunt nevoiți să o adăpostească pe bătrână spun că fiica încearcă din răsputeri să-și alunge mama din curte și face orice ca aceasta să plece. 

Potrivit poliției oamenii legii au fost nevoiți să intervină de două ori în această gospodărie pe cazul violenței în familie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu