Scandal de la bariere: Pompierii vor să le scoată, locatarii să le pună

Embed:

Bariere eliminate cu scandal. Mai mulţi locatari ai unui bloc din sectorul Botanica al Capitalei au încercat să împiedice pompierii să demonteze barierele instalate în curte, cu ani în urmă. Revoltaţi, oamenii spun că, atunci când vor ieşi să se joace, copiii lor nu vor mai fi în siguranţă. Pentru a-i linişti, autorităţile au promis să pună limitatoare de viteză.

"După cum aţi văzut, accesul la blocul dat este limitat şi astfel tehnica de intervenţie nu a putut să intervină prompt la stingerea incendiului", a explicat pompierul Vitalie Rusu.

Deşi pompierii acţionează spre binele lor, locatarii oricum sunt revoltaţi.

"Lăsaţi bariera că, de altfel, vor merge cu viteză mare chiar şi autobuzele", se plânge o localnică.

"Sunt împotrivă pentru că am trei copii şi, dacă se va întâmpla ceva cu ei, o să fie vinovat cine?!", se întreabă un părinte.

Decizia de a demonta toate barierele ce impiedică accesul autospecialelor pe drumurile din curţile blocurilor a fost luată de Comisia pentru Situaţii Excepţionale din sectorul Botanica al Capitalei.

"Locatarii sunt revoltaţi dar în cazul dat noi o să sudăm această ţeavă într-o barieră la nivel de asflat care nu va împiedica circulaţia autospecialelor. Dacă vor pune înapoi blocuri de beton, le vom demonta din nou", a declarat directorul ÎMGFL nr.3 Botanica, Didina Petraşcu.

Autorităţile au decis demontarea tuturor cele 60 de obstacole din sectorul Botanica, dar şi din toate curţile blocurilor din Capitală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu