Scandal de amploare la Hollywood. 13 actriţe spun că au fost hărţuite de Harvey Weinstein

Embed:

Scandalul sexual de amploare la Hollywood. Tot mai multe actriţe renumite dezvăluie că au fost hărțuite sexual sau chiar violate de renumitul producător de film Harvey Weinstein. Printre divele care îl acuză se numără Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow şi Rosanna Arquette.

Angelina Jolie a spus într-un interviu că în tinereţe a avut o experienţă urâtă cu Harvey Weinstein, la începutul anilor '90.

Ca urmare a acestei întâmplări, a ales să nu mai lucreze cu el şi i-a avertizat şi pe alţii despre acest lucru. Ea a mai adăugat că un astfel de comportament la adresa femeilor din orice domeniu şi orice ţară este inacceptabil.

Dezvăluiri şocate a făcut şi renumita actriţă Gwyneth Paltrow. Ea a declarat că, înainte de filmările pentru pelicula "Emma", Harvey Weinstein ar fi chemat-o în camera lui de hotel şi i-a cerut să meargă împreună în dormitor pentru un masaj. 

Ea spune că era un copil atunci şi că s-a speriat. Actriţa credea că va fi concediată pentru că l-a refuzat. 

În total, 13 actriţe susţin că Harvey Weinstein le-a hărţuit sexual sau că le-a făcut avansuri. Alte trei artiste îl acuză de viol.

Drept reacţie, producătorul de film şi-a cerut scuze pentru comportamentul său. Într-un interviu pentru New York Times, el a spus că înţelege cât de mult au avut de suferit colegile sale. Producătorul a mai adăugat că are de parcurs un drum lung şi umilitor. 

În urma acestui scandal, Harvey Weinstein a fost concediat chiar de propriul frate de la compania Weinstein Co. Soţia sa, Georgina Chapman, a anunţat că îl părăsește, iar avocata a refuzat să-l apere în instanţă.

De-a lungul anilor, filmele lui Harvey Weinstein au primit peste 300 de nominalizări la Oscar. Printre cele mai renumite pelicule ale sale sunt "Shakespeare in Love", "Malena" şi "Gangs of New York".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu