SCANDAL CU FINAL SÂNGEROS în sectorul Ciocana al Capitalei. Un tânăr a fost înjunghiat, iar altul s-a ales cu capul spart

Scandal cu final sângeros între două tabere de tineri. Vorbim despre o bătaie care izbucnit în plină stradă, în urma căreia un tânăr a fost înjunghiat, iar altul s-a ales cu capul spart.

Incidentul s-a întâmplat în această noapte pe strada Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. Totul a început într-un apartament dintr-un bloc de locuit situat pe aceeaşi stradă, unde doi fraţi, în vârstă de 24 şi, respectiv, 26 de ani, petreceau împreună cu două tinere. La un moment dat, una dintre domnişoare a primit un apel de la o persoană care ar fi ameninţat-o şi înjurat-o.

Enervat la culme de cele auzite, prietenul acesteia a stabilit o întâlnire cu cel care i-a supărat iubita. Ajunşi la locul stabilit, cei doi au fost întâmpinaţi de alţi trei tineri.

Fiind toţi sub influenţa alcoolului, aceştia n-au reuşit să găsească un limbaj comun. Astfel, după câteva replici dure, între ei a izbucnit un conflict, luându-se la pumni chiar pe alee.

Deşi, susţine că el este victima, agresorul a recunoscut că el a fost cel care a înjunghiat unul dintre adversari, în vârstă de 21 de ani. Luat la întrebări de reporterul emisiunii "Unitatea de Gardă", acesta a argumentat că a ajuns la acest gest pentru a se apăra.

Pană a ajunge la faţa locului echipajul Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă, câţiva dintre bătăuşi au reuşit să fugă. Ulterior, la locul incidentului s-a deplasat Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru a cerceta cazul şi o ambulanţă care i-a transportat pe cei doi răniţi la spital pentru a li se oferi îngrijiri medicale.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Tânărul în vârstă de 24 de ani, care a înjunghiat inamicul, a fost reţinut pentru 72 de ore, fiind cercetat pentru huliganism.

Imagini de la faţa locului în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu