SCANDAL CA LA UŞA CORTULUI: Locatarii unui bloc din Capitală cer demisia administratoarei

Embed:
Scandal fără sfârşit între locatarii unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei şi administratoarea acestuia. Oamenii îi reproşează că adună bani nejustificat, pentru probleme nesemnificative, în timp ce le ignoră pe cele stringente. Locatarii se plâng că din februarie anul trecut, când a fost dat în exploatare blocul, la fiecare ploaie, subsolul se umple cu apă, iar pe scări, deseori, sunt depozitate pentru mult timp materiale de construcţie.

Luni seara, în curtea blocului de pe strada Muşatinilor 12/4, mai mulţi locatari i-au cerut socoteală femeii. Conflictul s-a iscat după primirea ultimei facturi pe care era o sumă suplimentară de 450 de lei, pentru fiecare din cele aproximativ 850 de apartamente.

Administraţia blocului nu a oferit un răspuns, dar a lipit pe uşile de la parter devizul de plată.

"Teren de fotbal şaptezeci de mii de lei, covor artificial la trei sute de metri pătraţi la 130 de mii de lei, teren de joacă, de gimnastică, de sportiv, 27 de mii de lei şi deja să reparăm terenul vechi, care tot ei l-au distrus că nu aveau unde se juca", a spus administratoarea blocului, Viorica Golban.

Oamenii sunt revoltaţi că achită lunar câte 80 de lei pentru curăţenie, dar pe mai multe scări ale blocului este mizerie, iar deşeurile rămase în urma lucrărilor de construcţie şi renovare stau cu lunile în bloc.

"Noi, locatarii de pe Mușatinilor 12/4, ne-am revoltat pentru că se strâng bani pentru lucruri inutile la moment. Pentru noi, de fapt, acum prioritară este curățenia în scară!"

"Cine trebuie să se ocupe de gunoiul din scara blocului? - Care gunoi, eu nu văd niciun gunoi. - Este problemă când plouă se adună apă în subsol şi este gunoi pe scară, cine se ocupă de asta? - Sunt minciuni! Sunt minciuni! Dumneavoastră aţi intrat în scara blocului? Aţi văzut ce este acolo?", a spus administratoarea blocului, Viorica Golban.

Discuţiile aprinse nu s-au soldat deocamdată cu niciun rezultat. Oamenii insistă ca administratoarea să-şi dea demisia.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu