Scandal amoros la Bălţi. O educatoare de grădiniţă fost ameninţată de amant că va publica fotografii intime cu ea

Scandal amoros la Bălţi. O femeie a fost şantajată de amant că fotografiile intime cu ea vor fi distribuite pe reţelele de socializare şi în tot municipiul, dacă aceasta nu îi va da 3.000 de lei.

Povestea de dragoste în afara căsătoriei s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru angajata unei grădiniţe din Bălţi. În luna ianuarie, femeia şi-a sunat amantul, însă la telefon i-a răspuns o femeie care s-a prezentat a fi soţia bărbatului.  După o ceartă la telefon cu aceasta, femeia a fost telefonată de bărbat care i-a cerut să-i plătească 3.000 de lei, în caz contrar, fotografiile intime pe care aceasta i le-a trimis vor fi făcute publice în tot oraşul. Mai mult decât atât, amantul i-a spus că le va distribui şi pe reţelele de socializare, astfel încât să fie văzute de soţul şi colegele femeii.

Speriată că-şi va pierde familia şi locul de muncă, victima i-a transmis banii ceruţi, însă amantul nu s-a ţinut de cuvânt: nu a şters fotografiile, scrie bloknot-moldova.md.

Ulterior, bărbatul a continuat şantajul, cerându-i alţi 5.000 de lei. Femeia a povestit că acesta devenise mai agresiv în discuţii şi îi recomanda să se gândească bine la copilul său. Culmea, amantul a ameninţat-o pe femeie şi cu răfuială fizică, iar mai apoi i-a spus că va arunca o grenadă în casa acesteia. Victima i-a plătit, însă pofta de bani a bărbatului a continuat să crească.

Individul a telefonat-o peste o perioadă şi i-a cerut alţi 10.000 de lei. De această dată însă, educatoarea a cerut ajutorul poliţiei, iar transferul banilor s-a făcut sub supravegherea oamenilor legii. Bărbatul a fost reţinut în flagrant. 

În faţa judecătorilor, gigolo şi-a recunoscut vinovăţia. Totuşi, judecătorii l-au condamnat la 4 ani cu suspendare şi amendă de 100.000 de lei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu