Saxan se află pe locul patru în Divizia Naţională. Antrenorul echipei este mulţumit de rezultat

Embed:

După ce anul trecut debutanta Diviziei Naţionale, Veris s-a clasat pe locul trei, în acest an tradiţia este prelungită de Saxan. După patru etape, nou-promovata în prima ligă se află pe locul patru în clasament şi se poate lăuda cu câte o remiză cu Sheriff şi Milsami. "Dacă mai aducemi doi jucători, ne vom bate pentru cele mai înalte locuri" - a declarat antrenorul echipei, Vladimir Liutîi.

Chiar dacă abia a promovat în Divizia Naţională, Saxan a obţinut rezultat bune în primele patru etape de campionat. Echipa antrenată de campionul olimpic Vladimir Liutîi a remizat cu Sheriff şi Milsami şi a obţinut câte o victorie cu Dinamo-Auto şi Zaria Bălţi.

"Echipa a scos tot ce a putut din primele meciuri. Dar să nu uităm că ultimii doi adversari au fost mai slabi ca noi. Doar am obţinut punctele noastre. Cu Sheriff şi Milsami chiar am reuşit rezultate bune", a declarat Liutîi.

În intersezon, Saxan s-a despărţit de 12 jucători. Tot atâţia fotbalişti au ajuns la formaţia din Ciadîr-Lunga. Cel mai renumit dintre cei care au ajuns la echipă este nigerianul Sani Kaita.

"Avem o echipă tânără, ambiţioasă. Dacă mai aducem încă doi jucători buni, vom putea lupta de la egal la egal cu toate echipele. Din punct de vedere financiar nu facem parte din primele şapte echipe ale campionatului, însă, după valoare, cu siguranţă", a spus Liutîi.

În următorul meci din Divizia Naţională, echipa din Găgăuzia va juca în deplasare cu Zimbru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu