Şase zboruri întârziate din cauza defecţiunilor tehnice. Unii pasageri aşteaptă de MIERCURI pe aeroportul din Capitală

Embed:

Nervi întinşi la maximum pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Cel puţin şase zboruri operate de compania "Air Moldova" au fost date peste cap din cauza unei defecțiuni tehnice. Avioanele au înregistrat întârzieri atât la decolare, cât şi la aterizare.

Aceşti pasageri din Cahul au venit de aseară în Capitală. Aveau bilete spre oraşul Tivat din Muntenegru, unde şi-au planificat vacanţa. Zborul de la 07:30 a fost amânat de două ori: iniţial pentru ora 15:00, apoi pentru ora 16:30.

În tot acest timp, oamenii spun că au stat flămânzi în aerogară.

"Nu ne-au anunţat. Noi suntem flămânzi, am dormit pe aceste scaune. Am obosit, desigur, cum să nu oboseşti dacă am plecat miercuri de la Cahul?! Nu cunoaştem cât vom mai sta în aeroport."

Şi aceşti pasageri, care deja ar fi trebuit să stea pe plaja însorită din Muntenegru, sunt nevoiţi să piardă timp şi nervi în aeroport.

"Nimeni nu ne explică motivul, dar şi când va decola avionul. Noi mergem în vacanţă împreună cu copii."

"Ne-au anunţat la miezul nopţii. Ne-au sunat reprezentanții agenţiei de turism şi ne-au spus că zborul va întârzia. Am pierdut o zi. Iau bani pentru bilet, dar nu te aduc la destinaţie".

Reprezentanţii "Air Moldova" au afirmat că schimbările de orar au intervenit din cauza unor defecțiuni tehnice la o aeronavă. Compania a precizat că i-a asigurat pe pasageri cu mâncare şi cazare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu