Şase tineri şi doi minori, înarmaţi cu răngi şi cagule pe faţă, au jefuit mai multe magazine şi locuinţe

Embed:

Trei tineri, doi cu vârsta de 16 ani şi unul în vârstă de 18 ani, din Chişinău au fost reţinuţi în flagrant după ce au pătruns într-un magazin de pe strada Munceşti. Ei au furat 1000 de lei, băuturi alcoolice şi alte produse. Tinerii au forţat uşa de la intrare cu o rangă metalică. Incidentul a avut loc în noaptea de 15 februarie, în jurul orei 03.00.

Potrivit poliţiştilor, suspecţii au mai fost anterior anterior judecaţi pentru furturi şi consum de droguri.  Mai mult, în urma investigaţiilor s-a constatat că suspecţii ar fi fost implicaţi şi în alte furturi, atât în Chişinău, cât şi în unele raioane ale ţării.

De asemenea, au fost identificaţi încă cinci complici de-ai lor, care s-au dovedit a fi tot locuitori ai municipiului Chişinău, cu vârstele cuprinse între 15 şi 19 ani. Înarmaţi cu răngi metalice şi cu cagule pe faţă, ei ar fi comis peste 30 de spargeri în magazine alimentare şi locuinţe de prin sate. Spargerile ar fi avut loc în raioanele Cahul, Ialoveni, Străşeni, Teleneşti şi Sângerei. Tot ei ar fi jefuit patru unităţi de transport din sectorul Botanica, pe parcursul anului trecut şi curent.

În prezent, au fost pornite mai multe cauze penale pentru furt. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă amendă în mărime de la 6 000 la 20 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani, iar pentru furt de maşini - închisoare de la 2 la 5 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu