Șase tineri din Capitală, reținuți pentru jaf și tâlhărie (VIDEO)

Embed:
Polițiștii au reținut 6 tineri cu vârstele cuprinse între 16 și 24 de ani, locuitori a Capitalei, pentru comiterea unei tâlhării și a unui jaf.

Ambele cazuri au avut loc în noaptea de 28 spre 29 ianuarie. Primul caz a fost înregistrat la orele 22.00, în timp ce victima, un bărbat de 40 de ani se deplasa spre domiciliu, de acesta s-au apropiat persoane necunoscute  care i-au aplicat mai multe lovituri şi în mod deschis i-au sustras un inel din aur și portmoneul cu acte, carduri și bani, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9.250 lei.

Al doilea caz a avut loc la orele 1.00, pe Bulevardul.Moscovei, amenințând victima cu o armă machetă,  suspecții i-au sustras un telefon mobil model ,,Xiaomi” la preț de 2.300 .

În acest context forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea indivizilor.

Astfel, la 1 februarie, suspecții au fost localizați şi reţinuți de poliţişti, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Bunurile sustrase au fost depistate de către polițiști și urmază a fi returnate victimelor.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală acestia şi-au recunoscut vinovăţia.Este de menţionat că anterior indivizii au mai fost atrași la răspundere pentru infracţiuni similare.

Actualmente aceștia sunt cercetați  penal pentru infracţiunea de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani, și tâlhărie ,  care se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 10 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu