Şase metode surprinzătoare prin care femeile pot arăta mai tinere şi mai frumoase

Dacă vrei să arăţi mai mult timp tânără şi frumoasă, trebuie să ai ritualuri sănătoase de înfrumuseţare. Dar pe lângă acestea, mai sunt şi alte metode care te pot ajuta să îţi păstrezi look-ul tânăr. Unica.ro îţi spune care sunt acestea:

Faci mai mult sex

În timpul partidelor de sex, în corp sunt eliberaţi şi hormoni de creştere, cu ajutorul cărora celulele se refac mai rapid. Cu cât faci mai mult sex, cu atât mai mult timp îţi vei păstra tinereţea.

Zâmbeşti

Atunci când zâmbeşti, pari mai tânără, spun cercetătorii germani, în urma unui studiu recent.

Faci mai mult sport

Ca să îţi menţii silueta, trebuie să faci sport în mod regulat şi să mănânci mai sănătos. Dar şi dacă vrei să arăţi mai tânără ar trebui să faci sport, pentru că efortul fizic îţi poate îmbunătăţi şi ADN-ul.

Te speli pe dinţi mai des

Odată cu trecerea timpului, smalţul dinţilor se închide la culoare, iar din această cauză, poţi părea mai bătrână decât eşti cu adevărat. Aşa că spală-te cât mai des şi mai corect pe dinţi, ca să îi păstrezi albi pentru mai mult timp.

Renunţi la ţigări

Potrivit unui studiu, în zece ani de fumat, chipul tău îmbătrâneşte cu alţi doi ani şi jumătate. În plus, din cauza ţigărilor îţi vor apărea mai multe riduri, în timp.

Mergi la oftalmolog

De fiecare dată când te chinui să vezi ceva, închizi ochii pe jumătate şi adânceşti un viitor rid. În timp, flexibilitatea pielii scade, iar ridurile vor fi tot mai adânci şi mai vizibile, aşa că ar trebui să mergi la oftalmolog ca să nu îţi mai chinui ochii şi tenul.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu