Şase complici ai teroriştilor din Franţa sunt în libertate. O cameră de supraveghere i-a filmat

Embed:

Cel puţin şase suspecţi, care ar putea avea legătură cu atacurile de la Paris, sunt în libertate. Anunţul a fost făcut de poliţia franceză, care a precizat că printre cei căutaţi este şi partenera atacatorului din magazinul evreiesc, aflată, în prezent în Siria, potrivit informaţiilor oferite de Ministerul de Externe al Turciei. 

Un cotidian din Turcia a obţinut o înregistrare de pe camerele de securitate de la aeroportul din Istanbul în care apare o femeie ce pare a fi Hayat Boumeddiene, cea mai căutată persoană în Franţa. Identitatea ei a fost confirmată pentru publicaţie de către un oficial aflat sub protecţia anonimatului.

Imaginile ar fi fost filmate în data de 2 ianuarie, iar alături de suspectă mai apare un bărbat neidentificat.

Totodată, ministerul de Externe de la Ankara a confirmat zvonurile apărute în presa referitor la faptul că femeia a traversat graniţa turco-siriană în data de 8 ianuarie.

Președintele François Hollande le-a adus un omagiu celor trei polițiști uciși în atacurile teroriste de la Paris și le-a conferit post-mortem "Legiunea de Onoare", cea mai înaltă distincție a țării.

"Clarissa, Franck şi Ahmed au murit pentru ca noi să putem trăi liber", a declarat președintele francez, François Hollande.

Publika.md aminteşte că, anterior, autorităţile au anunţat că Franţa va mobiliza 10.000 de militari pentru a asigura securitatea.

Săptămâna trecută, la Paris, teroriştii au ucis 17 oameni timp de trei zile, printre care jurnalişti şi poliţişti. Ulterior, cei trei suspecţi în atentate au fost ucişi de poliţişti.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu