SARRI SE REUNEŞTE CU HIGUAIN. Atacantul argentinian este noul jucător al lui Chelsea

Embed:

Gonzalo Higuain este deja fotbalistul clubului Chelsea Londra. Atacantul argentinian a ajuns sub formă de împrumut pe Stamford Bridge de la formaţia Juventus Torino.

Primul care a confirmat informaţia a fost chiar antrenorul "aristocraţilor", tehnicianul italian Maurizio Sarri. Acesta este nerăbdător să lucreze din nou cu "El Pipita", care a fost golgheterul lui Napoli chiar sub comanda lui Sarri, în sezonul 2015/2016.

"În primul meu sezon la Napoli, el s-a descurcat de minune. A marcat 36 de goluri în 35 de meciuri din Serie A." MUSCA " Cu siguranţă, este unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am avut în subordine în toată cariera mea", a spus Maurizio Sarri, antrenor Chelsea Londra. 

Higuain, care din vara anului trecut a evoluat sub formă de împrumut la AC Milan, nu va putea, însă, debuta pentru Chelsea în meciul de astă-seară cu concitadina Tottenham Hotspur, în semifinalele Cupei Ligii Angliei.

"Trebuie să vorbesc cu medicul echipei. Încă nu l-am văzut. Apoi, trebuie să vorbesc cu conducerea clubului, dar cred că e imposibil", a spus Maurizio Sarri, antrenor Chelsea Londra.

În sezonul actual, Gonzalo Higuain a marcat 8 goluri în 22 de meciuri jucate pentru AC Milan în toate competiţiile.

Şi atacantul italian Mario Balotelli şi-a schimbat echipa. Acesta a plecat de la Nizza şi a semnat cu Olympique Marsilia un contract valabil până la sfârşitul actualului sezon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu