Sarcoky, mai înalt decât soția sa, pe o copertă de revistă. Fotografia, atacată ironic

O fotografie în care fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy pare mai înalt decât soţia sa, Carla Bruni, apărută pe coperta săptămânalului Paris Match a stârnit un val de comentarii ironice în mediul online, iar editorii publicaţiei au venit ulterior cu explicaţii, potrivit The Guardian.

După apariţia acestei fotografii, au apărut speculaţii potrivit cărora fostul preşedinte, în vârstă de 64 de ani, se gândeşte la o revenire pe scena politică. Acesta şi-a lansat recent o carte, "Passions", care a devenit rapid bestseller.

Pe reţelele de socializare online, însă, utilizatorii s-au întrebat cum Carla Bruni, în vârstă de 51 de ani, care are o înălţime de 175 de centimetri, cu zece centimetri mai mult decât soţul ei, pare în această fotografie mai scundă.

După speculaţiile potrivit cărora editorii săptămânalului francez au modificat imaginea cu ajutorul unui program pe calculator, reprezentanţii revistei s-au văzut nevoiţi să ofere o explicaţie.

"Unii oameni au fost surprinşi să vadă că Nicolas Sarkozy este mai înalt decât soţia sa, Carla Bruni", au spus editorii, adăugând că fotografia a fost realizată în luna iunie, pe scările din faţa casei cuplului.

Revista este aleasă frecvent de politicieni pentru a-şi face publicitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu