Sârbu şi Aliev vor să se bată pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 62 de kg

Embed:

Luptătorii moldoveni de arte marțiale mixte Mihai Sârbu şi Samir Aliev vor să se bată pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 62 de kilograme. Cei doi sportivi se declară pe deplin pregătiţi pentru competiția ce va avea loc la Chișinău, pe 18 februarie, în cadrul turneului "Eagles Fighting Championship".

În semifinale Sârbu îl va întâlni pe rusul Nabiull Amirov, iar Aliev, care e de origine azeră, se va confrunta cu ucraineanul Dmitrp Predebailo.

Învingătorii din aceste două confruntări vor lupta pentru centura de campion în cea mai uşoară categorie la următorea ediţie a competiţiei organizate de Asociaţia FEA.

"Fiecare luptător are planul lui, dar eu am planul meu. La Eagles 4 să câştig semifinala, iar la Eagles 5 să câştig centura. În finală nu pot să aleg adversarul. Cine va câştiga, cu acela mă voi lupta", a spus luptătorul Mihai Sârbu. 

"Mă gândesc acum la adversarul meu. Ambii ne pregătim şi ne aflăm în condiţii egale. Pregătesc o strategie şi, cu voia Celui de sus, o voi realiza. Nu are rost să mizez doar pe noroc fără antrenamente", a spus Samir Aliev. 

"Piramida celor 4 este foarte interesantă. Ne aşteaptă lupte frumoase. Sunt de părere că finală în această categorie de greutate - mă refer la duelul pentru centura - va fi spectaculoasă", a declarat preşedintele FEA, Dorin Damir. 

Aceasta va fi a patra ediţie a turneului de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship". În cadrul competiţiei sunt programate a se disputa 12 confruntări.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu