Sărbătorile vin. Ce surprize ne pregătesc autoritățile locale pentru seara de Revelion

Embed:

Focuri de artificii și concert grandios în Piața Marii Adunări Naționale în seara de Revelion. Autoritățile locale pun la punct ultimele detalii pentru ca petrecerea să fie una memorabilă.

Atmosfera va fi întreținută de cei mai cunoscuți artiști din țară. Spectacolul din acest an este intitulat "Medalion de Revelion". 

Concertele dedicate sărbătorilor de iarnă vor începe în data de întâi decembrie. De Crăciunul pe stil nou va fi organizat un spectacol unde vor cânta artiști de muzică populară și ușoară. Autoritățile promit că cel mai spectaculos concert va avea loc în noaptea dintre ani.

”Vor participa interpreții autohtoni, formația fraților Advahov. O să fie interpreți de valoare de muzică populară. Focurile de artificii la ora 00:00 după aceasta o să fie un spectacol de voie bună, tematic despre iarnă. O să fie interpreți de valoare de muzică populară”, a spus specialistul principal, Direcția Cultură Chișinău, Stela Mitriuc.

În acest an bradul este adus din Ucraina. Acesta a costa 15 mii de lei și va fi decorat cu aproximativ 2.000 de globuri.

Peste două zile Capitala va îmbrăca straie de sărbătoare. În centrul Chișinăului vor fi aprinse mii de beculețe, iar în Piața Marii Adunări naționale va fi instalat cel mai înalt brad de până acum. 

” Bradul are o înălțime de 29 de metri. Pe parcursul acestei săptămâni va fi transportat la Chișinău, astfel ca până la sfârșitul săptămânii să fie instalat în Piața Marii Adunări Naționale”, a spus purtătorul de cuvânt CMC , Vadim Brînzaniuc.

Oamenii spun că sunt curioși cum va fi decorat centrul Chișinăului de sărbători.

"Pentru copii noștri din oraș, trebuie să fie un brad frumos. Trebuie să fie foarte frumos aranjat, anii ceea nu a fost frumos. Ceva altfel, ceva mai frumos. "

"Eu cred că și la noi în Moldova se putea de găsit un brad, nu de cheltuit banii de peste hotare. Noi avem brazi și brazi destul de frumoși. ”

” E frumos acolo, brad, anul nou. Iarna este un anotimp te mai odihnești o lecuță. Mie îmi plac mult concertele moldovenești pentru că limba română e mai frumoasă ca altele.”

Oamenii legii vor asigura ordinea publică în timpul manifestațiilor din PMAN. În acest an municipalitatea a alocat 200 de mii de lei pentru amenajarea oraşului de sărbătorile de iarnă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu