Sărbătorile de iarnă s-au încheiat cu un recital de folclor modern la Castelul Mimi. Oamenii au dansat cât i-au ţinut picioarele

Embed:
Sărbătorile de iarnă s-au încheiat cu un concert de excepţie la Castelul Mimi din satul Bulboaca. Interpreţii români Argatu și Moș Martin au încins aseară atmosfera cu un recital de folclor românesc pe ritmuri moderne.

Oamenii care au venit la Castelul Mimi au dansat cât i-au ţinut picioarele. Folclorul, îmbinat cu hip-hop, a fost pe placul tuturor:

"Este plăcut, interesant".

"E foarte frumos aici, atmosfera e caldă, chiar dacă afară e minus".

"Nu suntem chiar tineri, dar ne place. Ne face o plăcere deosebită, ca de anul nou, nişte sărbători foarte frumoase".

"Atmosfera e interesantă. E frigut puţin, dar e bine.
- Vă încălziţi dansând?
- Dansăm, ne încălzim, ne uităm".

Argatu' şi Moş Martin spun că vin cu plăcere în Moldova să concerteze, ori de câte ori sunt invitaţi. Băieţii sunt fascinaţi de energia pe care o emană publicul de aici.

"Au zâmbetul pe buze permanent în timpul concertelor noastre. Au o energie extraordinară, ne conving si ei pe noi să nu ne oprim din cântat, ne ţin până la capăt. E o energie nemaiântâlnită", a menţionat Argatu.

"E un un vibe super bun în aer. Chiar se simte. O să vedem şi la concert cum va decurge. Eu nu imi fac griji. Când vine vorba de Basarabia eu niciodata nu am avut emoţii in ceea ce priveşte publicul", a precizat Moş Martin.

Oaspeţii de la Castelul Mimi au avut parte şi de un spectacol de jonglerii cu foc.
loading...

Lasă un comentariu